Sektörün En Büyük 4K Televizyonu!

Sony, 84 inç sınıfında sektördeki en büyük 4K LCD televizyon olan ve ilk kez IFA 2012 kapsamında tanıttığı yeni nefes kesici 84 inç BRAVIA 4KTV modelini, yıl sonundan itibaren...

Sony, IFA Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı 2012 kapsamında tanıttığı en yeni BRAVIA LCD televizyonu KD-84X9005’in bu yılın sonundan itibaren tüm bölgelerde kademeli olarak piyasaya sürüleceğini açıkladı. Sektörün sınıfında en büyük 84 inç 4K (3840 x 2160) LCD paneline sahip televizyonu olan yeni BRAVIA, Sony’nin süper çözünürlüklü yüksek görüntü kalitesi teknolojisi 4K X-Reality PRO’yu da içinde barındırıyor. Bu muazzam bileşim, yüksek çözünürlüklü büyük ekran görüntüsü ve yüksek kaliteli, güçlü ses ile izleyicilere mevcut televizyonların sunduğunun çok ötesine geçen çevreleyici deneyimler sunuyor.

Full HD standardının dört katı çözünürlük

İçerdiği yaklaşık 8,29 megapiksel ile Full HD standardının dört katı çözünürlüğe sahip olan 4K LCD panel ile donatılan yeni 4K televizyon, Sony’nin 4K LCD televizyon için optimize edilen süper çözünürlüklü yüksek görüntü kalitesi işlemcisi ‘4K X-Reality PRO’yu da içinde barındırıyor. Bu teknoloji, HD dijital yayınlar veya Blu-ray disk içerikleri gibi farklı çözünürlüklere sahip çeşitli içerikleri, nefes kesici netlikte, yüksek kaliteli 4K çözünürlüklü görüntüye dönüştürecek kapasiteye sahip. Bu sayede izleyiciler, piksellerden rahatsız olmuyor ve Full HD televizyonlar için ekran yüksekliğinin üç katı bir mesafede TV karşısına oturulması tavsiyesine kıyasla yarı mesafede oturduklarında bile 60 derecelik izleme açısı ile nefes kesici ölçüde gerçekçi ve muhteşem netliğe sahip görüntüleri fark edebiliyor.

0 Yorum:

Yorum Gönder