Telefonlar Artık Çizilmeyecek

Halihazırda bazı telefonlarda kullanılan Gorilla Glass'ın bu yeni sürümü telefonların ekranlarının çizilmesini önlüyor.Yeni cam yüzde 20 daha ince olmasına rağmen mevcut Gorilla Glass ile aynı dayanıklılığa ve çizilme direncine sahip.Cihazları daha ince ve hafif yapmanın yanında daha parlak görüntü ve daha iyi dokunmatik hassasiyete de sahip.

Daha ince bir cam ile üreticiler çok daha ince akıllı telefonlar,tabletler,dizüstü bilgisayar ve ultrabook'larla gelebilir.Microsoft Gorilla Glass 2.0 teknolojisinden yana çok umutlu;zira yazılım devinin Windows 8 cihazlarda bu teknolojiyi kullanmayı düşündüğü konuşuluyor.

Özellikle mobil cihazların dış ortamlarda olabildiğince sağlamlığa ihtiyacı var.Ofis veya ev dışında olduğunuzda cihazınızın başına gelebilecek kötü olayların şansı bir hayli artıyor.

Bundan beş sene önce Apple,iPhone'ları için Gorilla Glass'ı kullandığını duyurmuştu ama son modellerinde bunu kullanıp kullanmadığı, son zamanlarda artan ekran kırılma şikayetleriyle oldukça tartışılan bir durum.

0 Yorum:

Yorum Gönder